Festival Supercrew gezocht!

Vol goede moed zijn wij bezig met de voorbereidingen van ons lustrumfestival! Wil jij helpen om het lustrumfestival van komende zomer zo weergaloos mogelijk te maken? Word dan SUPERCREW en houd je samen met de lustrumcommissie bezig met de organisatie van het lustrumfestival! Lijkt dit je wat? Mail dan uiterlijk 31 maart je motivatie naar lustrum@orcaroeien.nl!

Functieomschrijving Supercrew

April 2021 – Juli 2021 


Van vrijdag 9 tot en met maandag 12 juli 2021 staat het lustrumfestival op de planning. Aangezien dit het hoogtepunt van het lustrumjaar gaat worden pakken we groots uit. Met een groot feestterrein, meerdere stages en een aanliggend campingterrein moet er nogal wat geregeld worden om dit te realiseren. We zijn daarom op zoek naar vier enthousiaste Orcanen die ons de maanden in aanloop naar het festival en tijdens het weekend komen versterken. Ben jij niet vies van een beetje hard werken, heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken bij een festival en ben je een enorm organisatietalent? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de Festival Supercrew!

Algemene taken

De Supercrew denkt mee over de invulling van het festival en helpt in de algemene voorbereiding. Samen met de lustrumcommissie ben je eindverantwoordelijk voor het organiseren van het lustrumfestival. Naast de algemene taken heeft ieder lid een eigen specifieke taak, die hieronder verder toegelicht worden.

Functie 1: Logistiek

Als logistieke kracht binnen de Supercrew ben jij samen met twee leden van de lustrumcommissie verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur, inrichting en coördinatie van de op- en afbouw. In de voorbereiding werk je aan de technische plattegrond, logistieke planning en onderhoud je contact met leveranciers. Je neemt de leiding over de productie, stuurt crew en leveranciers aan en zorgt dat het volledige terrein logistiek in orde is. 

Functie 2 (2x): Facilitair & catering

In de rol van facilitair & catering ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de volledige organisatie omtrent de catering en barren. Samen met een ander Supercrew lid zal je deze taak op je nemen. In combinatie met de logistieke verantwoordelijke bepaal je de indeling van barren, foodtrucks en andere verkooppunten. Je coördineert bij de op- en afbouw, onderhoudt contact met leveranciers en richt je op een belangrijk deel van de personeelsplanning. Verder houd je je bezig met de inkoop, verzorg je de catering voor crew en artiesten en ben je het eerste contactpersoon voor externe verkopers. 

Functie 3: Coördinatie crew

Als crew coördinator binnen de Supercrew ben je de schakel tussen alle festivalonderdelen. Je bent de hoofdverantwoordelijke voor de algemene crewplanning, je bent het aanspreekpunt voor crew en houdt hierover overzicht. Je bent communicatief vaardig en houdt nauw contact met de Supercrew en lustrumcommissie. In de voorbereiding denk je na over de faciliteiten, benodigdheden en werving voor de crew. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *