Lustrumweek

Aankomende week is het lustrumweek, waarin we met verschillende activiteiten nog een laatste keer het 10e lustrum van Orca groots vieren! De hele week wordt het lustrumbier ‘Haal d’Or’ – tot het op is – verkocht voor €1,50 en €9,- voor een pitcher!

Op dinsdag 19 oktober vindt vanaf 19:00 de Bokma Beerenburg borrel plaats. Na de hap zal er eerst een blikkenborrel zijn, waarna rond 22:00 de Bokma Beerenburg race van start gaat. De winnaars krijgen als prijs een lustrum badjas en de overwinning zal bovendien passend gevierd worden met een verrassing… Schrijf je in voor de borrel via het ledenportaal en voor de race via deze forms: https://forms.gle/dw21e85pDRYPua1X9!

Op donderdag 21 oktober wordt de kantine vanaf 19:00 omgetoverd tot een Golden Casino! In chique kledij zullen de fiches geteld en kaarten geschud worden voor een weergaloze avond. Zet jij alles op rood en win jij de jackpot of waag je je kansen aan de pokertafel? Bij binnenkomst krijg je een heerlijk pakketje waarmee je de avond goed kunt beginnen. De kaartverkoop start maandagavond 18 oktober om 20:00 via de ticketshop!

Op zaterdag 23 oktober sluiten we weergalozer dan ooit af met het eindfeest ‘De Gouden Eindsprint’, waarbij we de Driewerf vanaf 17:00 omtoveren tot een feestterrein met in elke ruimte een ander feestje! Het feest is bijna uitverkocht, dus grijp nog snel je kans in de ticketshop!

Volg ons op Instagram (@lustrumorca), Facebook (Orca Lustrum) en houd het ledenportaal in de gaten voor alle updates!