In samenwerking met Oud-Orca wordt er in het lustrumjaar ook het nodige georganiseerd voor het oud-lid. Op de planning staan de oud-ledendag, bourgondische wielerronde en het lustrumfestival. Tickets bestel je eenvoudig via deze pagina.

Ticketshop binnenkort beschikbaar

Bourgondische Wielerronde 15 mei 2021

Veel Orcanen zijn afgelopen jaar op de racefiets gestapt, maar de echte Orca veteraan is natuurlijk allang bekend met de jaarlijkse wielerronde. Dit jaar blazen we dit prachtige evenement nieuw leven in. De bourgondische wielerronde combineert de mooiste regionale producten met een mooie fietsroute op ieders niveau. Informatie omtrent kaartverkoop volgt.

Lustrumreünie 20 november 2021

Op zaterdag 13 maart 2021 vindt ter ere van Orca’s vijftigste verjaardag de lustrumreünie plaats. Haal herinneringen op met oude ploeg, bestuursgenoten en andere Orcanen. Tijdens de lustrumreünie staan het verleden en heden centraal in een interactief programma. De dag begint rond het middaguur en duurt tot het begin van de avond. Meer informatie over dagprogramma en inschrijven volgt. 

Lustrumfestival juli 2022

Het absolute hoogtepunt van het lustrumjaar staat in juli op de planning: Het lustrumfestival. Uiteraard is Oud-Orca present en ben jij als trouw oud-lid uitgenodigd voor dit spektakel. Zaterdag 10 juli staat in het teken van Oud-Orca en we vieren graag het lustrum groots met alle generaties die Orca groot gebracht hebben. Details over het festival, programmaonderdelen voor oud-leden  en kaartverkoop volgt.

Liever het hele weekend festival (vrijdag 9 t/m maandag 12 juli) bijwonen? Koop dan een weekend ticket in de oud-orca ticketshop